άσε το email σου εδώ

Δραστηριοτητες

Οι δραστηριότητες του Patras Wine Club αυτή την στιγμή είναι:

  • οινογνωσίες,
  • επισκέψεις σε οινοποιία,
  • wine meetings.

Οινογνωσίες

Σχεδόν μια φορά το μήνα από Οκτώβριο έως Ιούλιο, ένας εξειδικευμένος ειδικός ( οινολόγος, οινοποιός ή sommelier ) στον χώρο του όινου παρουσιάζει μια οινογνωσία όπου δοκιμάζονται οίνοι ανωτέρας ποιότητας και γίνετε σχολιασμός και παρουσίαση των χαρακτηριστικών τους. Στην πρώτη οινογνωσία του Patras Wine Club είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε τον καλύτερο Έλληνα sommelier για το 2019 και αντιπρόεδρο της ένωσης sommelier Ελλάδας, Άρη Σκλαβενίτη, δείτε περισσότερα εδώ.

Επισκέψεις σε οινοποιία (Wine trip)

Κατά την διάρκεια της χρονιάς, πραγματοποιούνται οργανωμένες επισκέψεις σε οινοποιία. Η πρώτη επίσκεψη έγινε στο οινοποιείο Ρούβαλης (www.rouvaliswinery.gr), δείτε περισσότερα εδώ.

Wine Meetings

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, σχεδόν κάθε μήνα, η παρέα του Patras Wine Club δίνει ραντεβού σε τοπικά bars και Wine bars της περιοχής μας, όπου η συζήτηση γύρο από το κρασί συνοδεύετε από μοναδικές ετικέτες και συνοδευτικά. Η πρώτη συνάντηση έγινε στο Bodegas Wine Bar & Restaurant.

Πως μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ;

Πρώτα αφήνεις το email σου εδώ για να μαθαίνεις πρώτος τις εκδηλώσεις μας.

Όλες οι δραστηριότητες που γίνονται από το Patras Wine Club είναι ανοιχτές σε όλους. Ορισμένες από αυτές έχουν κάποιο κόστος συμμετοχής. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

patras wine club 1